Restaurant Discont Center Supermarket Discont Center Servicii Discont Center Localizare Discont Center Contact Discont Center 
  Restaurant Discont Center Restaurant Discont Center  
 

Szolgáltatások

 
     
  Külön termeink ideális helyszinek lehetnek esküvők, keresztelők, családi összejövetelek, baráti partyk, céges és munkatársi rendezvények megtartására.

Éttermünk 120 főig teljes körű szolgáltatást vállal, ahol konyhaművészeink úgy hagyományos, mint a legmagasabb igényeket is kielegítik.
 
     

     
  A nyári forróságban ajánljuk Önöknek hűvös teraszunkat, ahol különleges ételeink és italaink bő választékai mellett tölthetnek el kellemes perceket. Nagyon büszkék vagyunk mesterséges tavainkra melyek igazi harmóniát biztosítanak környezetükkel. A létesítmény ezen kivül két terasszal is büszkélkedhet.

A kinti terasz, mely közvetlenül az útra néz tökéletes helyszím a mozgalmas pillanatokat kedvelők számára. A magasított "pódiumon" 14 asztal helyezkedik el, ezek mindegyike 4 személy vendéglátásához alkalmas.

A benti terasz a nyugalmas órák fellegvára. 150 m2 kiterjedésén a csend, a nyugalom és a harmónia veszi birtokába a látogatót. 16 asztalával s mintegy 70 férőhelyével a belső terasz a világ zajától menekülők édenkertje.
 
          
  Egy hosszú iskolanap, vagy egy fárasztó munkanap után a biliárd terem igazi kikapcsolódást jelent. Mindegy, hogy kezdő-e vagy haladó ebben a játékban hiszen az igazi élvezetet a barátok jelenléte, a játéköröm, a zene és a különleges italok adják.
 
     Étterem    |    Szupermarket    |    Szolgáltatások    |    Térkép    |    Kapcsolat    |